Vrtec Podčetrtek: Obvestilo o izrednih razmerah

Spoštovani starši,
obveščamo vas, da bo od ponedeljka, 16.03.2020 dalje Vrtec Podčetrtek ZAPRT, iz razloga zajezitve širitve koronavirusa.

Od ponedeljka, 16.03.2020 dalje bo SAMO ZA NUJNE PRIMERE odprt oddelek 11, oddelki v Podčetrtku, Vrtec Podčetrtek.

Sprejemali bomo le zdrave otroke staršev, ki so dolžni opravljati delo pri delodajalcu in to izkažejo s pisnim potrdilom/izjavo delodajalca. Nujne primere poklicev smo določili na podlagi okrožnice MIZŠ, civilne zaščite in kriznega štaba naše občine:
•zaposlenih v zdravstvu,
•policiji,
•vojski,
•komunalnih službah,
•domovih za ostarele,
•službah civilne zaščite.

V primeru, da je eden od staršev doma (porodniška, bolniška, dopust, brezposeln, možnost varstva zaradi ne – nujnih del,…), drugi pa v navedenih poklicih, MORA biti OTROK DOMA.

 

Da bomo IZREDNO DEŽURSTVO pod POSEBNIMI POGOJI lažje organizirali vas prosimo, da obvestite o morebitni PRISOTNOSTI vašega otroka ravnateljico Sonjo Švajger na telefon 031 749 979 do nedelje, 15.03.2020, do 10. ure. Brez potrdila/izjave delodajalca otroka v vrtec NE bomo sprejeli.

Prosimo vas, da z VSO SKRBNOSTJO presodite ali vrtec zares potrebujete ali lahko otroka kljub vsemu zaupate v drugo varstvo.

 

V vrtcu bomo uvedli poostreno higieno ter poseben protokol prihoda in odhoda otrok ter odraslih. Prosimo, da upoštevate naša navodila in pravila, v okviru katerih bomo delovali v kriznih razmerah.

 

O vseh nadaljnjih informacijah in ukrepih vas bomo obveščali preko naše spletne strani www.vrtec.os-podcetrtek.si .

 

Hvala za razumevanje, srečno in zdravo!

 

Priloga: