Vabilo na brezplačno podjetniško delavnico: Ideja + finance = uspešno poslovanje

Razvojna agencija Sotla vas skupaj s partnerji v projektu SPIRIT, vabi, da se jim pridružite na zadnji v
sklopu treh podjetniških delavnic.

Delavnica, ki bo v ČETRTEK, 7. MAJA 2015, OB 13:30 URI V PROSTORIH OBMOČNE OBRTNOPODJETNIŠKE ZBORNICE ŠMARJE PRI JELŠAH (Aškerčev trg 4, 3240 Šmarje pri Jelšah), bo tematsko pokrivala področje podpornih aktivnosti in sredstev na področju podjetniškega delovanja.

IDEJA + FINANCE = USPEŠNO POSLOVANJE

  • Priprava predstavitve vašega podjetja, ideje, izdelka s pomočjo katere boste zanesljivo prodali.
  • Kako do novih dobičkonosnih idej, podjetniška kreativnost?
  • Kako pripraviti predstavitev idejo, izdelek, storitev na platformah za množično financiranje (Indiegogo, Kickstarter)?

Predavatelj bo mag. Aleš Lisac (LISAC & LISAC), ki je vodil podjetja v petih državah. Aleš je avtor, predavatelj, marketinški svetovalec. Njegovi nasveti garantirano delujejo. Aleš je s svojim delovanjem, nasveti, predavanji, knjigami, mesečnikom Korak pred konkurenco, blogom Dnevnik marketinškega guruja vplival na več kot 25.000 podjetnikov in drugih ljudi, ki jih zanima uspeh v poslu in življenju nasploh.

Udeležba na delavnici je brezplačna. Prosimo, da svojo udeležbo potrdite do srede, 6. maja 2015, na
telefonski številki 03 817 18 60 (RA Sotla) ali po elektronski pošti rasotla@siol.net.

 

Bojana ŽABERL, direktorica

Projekt SPIRIT- Šole in podporne institucije za razvoj malih in srednjih podjetij in obrtnikov, inovacij in transfer znanja, je bil odobren na 3.javnem razpisu v sklopu Operativnega programa Slovenija-Hrvatska 2007-2013. Skupna vrednost projekta je 249.036,72 EUR, delež sofinanciranja EU predstavlja 85 % vrednosti. Projekt se bo izvajal v času med 18. decembrom 2013 in 18. junijem 2015. Vodilni partner je
AZRA d.o.o. – Agencija za razvoj Varaždinske županije. Hrvaški partner v projektu je še Srednja strokovna šola Varaždin. Na slovenskem projektnem območju kot partnerji sodelujejo: Razvojna agencija Sotla, Šolski center Celje in Območna obrtno-podjetniška zbornica Celje.