Tradicionalno srečanje župana z upokojenci in gospodarstveniki

Minuli petek se je podčetrteški župan Peter Misja najprej v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek srečal z upokojenci, zvečer pa v Zeleni dvorani Term Olimia še z gospodarstveniki. Gre za tradicionalni prednovoletni srečanji, katerih pobudnik je župan Misja.

Že sedmo leto zapored v Podčetrtku potekajo srečanja župana z upokojenci občine Podčetrtek, ki so letos dobili svoje prostore. Srečanja se je udeležilo preko 130 upokojencev. Za kulturni program so poskrbeli otroci vrtca Podčetrtek, učenci OŠ Podčetrtek in harmonikarji.

Župan je v nagovoru izpostavil pridobitve občine v zadnjem obdobju in začrtal smernice za delo občine v prihodnjem letu. Zbranim je zaželel zdravja in sreče v novem letu in jih povabil na naslednje srečanje.

Predsednica Zveze društev upokojencev Kozjansko in Obsotelje Mimica Kidrič se je v nagovoru zahvalila društvoma upokojencev Podčetrtek in Pristava za izjemno dobro sodelovanje v zvezi, kjer sta pomembna člena in člana velike družine upokojencev Kozjanskega in Obsotelja.

Predsednik Društva upokojencev Podčetrtek Slavko Kajba je v nagovoru izpostavil obisk treh dobrih mož: “Obiskali so nas trije dobri možje. Prvi nas je obiskal že kmalu spomladi in nam je nekoliko kasneje prinesel otvoritev novih prostorov…Drugi dobri mož nas je obiskal danes s to čudovito prireditvijo…Tretjega dobrega moža pa bom sam prosil, naj nam v novem letu da zdravja!”

Po končanem kulturnem programu je sledilo kosilo in druženje ob kozarčku.

Vir: kozjansko.info