Tradicionalno srečanje župana občine Podčetrtek s starejšimi občani

Včeraj je v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek potekalo že tradicionalno srečanje župana občine Podčetrtek Petra Misje s starejšimi občani, ki se ga vsako leto udeleži približno 200 občanov.  Kakor veleva navada, je zbrane tudi letos nagovoril župan Peter Misja, zdravja, sreče in razumevanja pa sta zbranim tradicionalno zaželela še predsednica Zveze društev upokojencev Mimica Kidrič in predsednik Društva upokojencev Slavko Kajba.

V vlogi povezovalke se je odlično odrezala Zdenka Ivačič. Po uvodnem nastopu otrok Vrtca Podčetrtek je k mikrofonu povabila župana Petra Misjo, ki je v nagovoru predstavil največje projekte, ki so zaznamovali občino Podčetrtek v letu 2015 in napovedal načrte za prihajajoče leto.

Tudi tokrat sta zbrane nagovorila predsednica Zveze društev upokojencev Kozjansko Mimica Kidrič  in predsednik Društva upokojencev Podčetrtek Slavko Kajba. Pohvalila sta delo Občine in odnos, ki ga gojijo do starejših ter vsem skupaj voščila vse dobro v letu, ki prihaja in se jim zahvalil za udeležbo.

Kulturno razgiban program so tudi tokrat pripravili najmlajši občani občine Podčetrtek, varovanci Vrtca Podčetrtek in učenci OŠ Podčetrtek. Po končanem uradnem delu je sledilo kosilo in druženje.

Vir: kozjansko.info