Otroci za otroke – dobrodelni koncert OŠ Podčetrtek 2017

Včeraj se je v Večnamenski dvorani Podčetrtek odvil božično-novoletni dobrodelni koncert, ki so ga pripravili učenci in delavci OŠ Podčetrtek, Vrtca Podčetrtek in Pristava ter učenci podružnične OŠ Pristava pri Mestinju.

Otroci so zbranim pripravili nepozaben dogodek in jih zabavali skozi več kot uro dolg program. Sredstva, ki so jih obiskovalci prireditve prispevali ob vstopu v dvorano ali kasneje ob nakupu izdelkov, ki so jih izdelali otroci, bo namenjen za šolski sklad, ki omogoča, da se učenci iz številčnejših in socialno šibkejših družin udeležujejo ekskurzij, šol v naravi, prav tako pa takšnim otrokom s pomočjo šolskega sklada pomagajo pri nakupu šolskih potrebščin ter plačilu šolske prehrane.

Poleg nastopa učencev je dobrodelnost tokrat pokazala tudi pevka Alya, ki se je koncerta udeležila v dobrodelni noti in zbranim zapela brezplačno.

Učence in zbrane v dvorani sta nagovorila ravnateljica OŠ Podčetrtek Sonja Švajger in župan Podčetrtka Peter Misja, ki sta ob koncu svojega govora vsem zaželela vse dobro tako ob prihajajočih praznikih kot v novem letu, ki je pred nami.

Utrinke dobrodelnega koncerta Otroci za otroke si lahko pogledate fotogaleriji na kozjansko.info.