Miklavžev žur z Gadi in Fotrtuna bandom v Podčetrtku

Minuli petek, na predvečer Miklavževega večera, je bilo v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek ponovno veselo. Približno osemsto obiskovalcev je uživalo v glasbi in prijetnem predprazničnem vzdušju, za kar so v prvi vrsti poskrbeli fantje iz skupine Gadi in Fortuna banda.

Kmalu po 20. uri so na oder stopili člani skupine Gadi, katere začetki segajo že desetletje v preteklost. Skupino, priljubljeno tako pri starih kot mladih, sestavljajo trije fantje in sicer kitarist David Novak, harmonikar Anže Zavrl in basist Primož Ilovar. Vsi so tudi vokalisti.

Gadi so sicer na glasbenih odrih začeli resneje in pogosteje nastopati leta 2008. Do danes so dodobra izpilili, njihove pesmi pa so uspešnice. V Podčetrtku so še enkrat več dokazali, da je ob poslušanju njihove glasbe precej težko sedeti.

Nato je na oder stopila zasedba Fortuna band. Hrvaško-slovensko navezo, ki po njihovih besedah izvaja pop/rock glasbo, sestavlja šest članov in sicer Danijel (truba), Mario (Vokal, gitara), Ozy (bubnjevi), Matija (bass), Željko (klavijature), Tomas (solo gitara). Obiskovalce so zabavali s številnimi priredbami in glasbo s področja bivše Jugoslavije.

Gadi so še enkrat stopili na oder in zaplesalo je še več obiskovalcev. Vabljeni k ogledu galerije fotografij.

Vir: kozjansko.info